Plaats hier uw bestelling en ontvang een vrijblijvende offerte

Woordelijk of letterlijk?

Bij een letterlijke uitwerking worden herhalingen, tussenwerpsels en gestotter meegenomen (uhhs en aahs). Letterlijke transcripten zijn alleen nodig wanneer u voor uw onderzoek de intonatie dient te intepreteren. Bij een woordelijke uitwerking worden herhalingen, tussenwerpsels en gestotter niet meegenomen. Hier leg je de focus op de inhoud van wat er gezegd wordt, bijvoorbeeld wanneer je een interview van een bepaalde expert hebt afgenomen omwille van de kennis of expertise van deze specialist.

Opnamekwaliteit?

De audio is van goede kwaliteit indien de audio is opgenomen in een ruimte met alleen het aantal sprekers zonder achtergrondgeluid. Daarnaast beheersen de sprekers de betreffende taal vloeiend. Indien dit afwijkt kan uw audio ‘’gemiddeld’’ of bij beschadigd zelfs ‘’slecht’’ zijn.

Levertijd?

Wij leveren standaard binnen 3-6 werdagen. U kunt altijd overleggen met ons team of het mogelijk is om een specifieke levertijd aan te geven. Mocht u het transcript eerder willen hebben, dan kunt u ervoor kiezen om van de spoeddienst (levertijd in overleg) gebruik te maken.

Privacy/persoonsgegevens?

Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. De inhoud van uw bestanden zijn beveiligd via een externe mogelijkheid, namelijk EFS. Ook maken wij gebruik van een beveiligde HTTPS-verbinding voor onze website.

Geheimhoudingsverklaring?

Indien gewenst leveren wij voor u kosteloos een ondergetekende geheimhoudigsverklaring aan waarin zwart-op-wit staat dat wij uw bestanden met niemand anders dan onze medewerkers delen en dat uw bestanden 4 dagen na levering permanent worden verwijderd. Geef het aan bij uw bestelling en wij helpen u graag verder.