Onze vakgebieden

Vertaalbureau Alinea Lingua beschikt over academisch geschoolde vertalers die gespecialiseerd
zijn in hun betreffende vakgebied. Altijd native speaker, en altijd een double check inbegrepen bij de prijs.

OUR PEOPLE, PRACTICE AREAS & PUBLICATIONS

Technische en ICT-vertaling

Technische vertalingen van bouwbestekken tot machinehandleidingen, van software tot gevarenbladen - Onze technische vertalers maken vertalingen op maat.

LEES VERDER

Media-/commerciële vertaling

Commerciële vertalingen van persberichten tot brochures, van programmahandboeken tot presentaties - Onze commerciële vertalers raken de juiste toon in hun vertaling.

LEES VERDER

Financiële vertaling

Financiële vertalingen van jaarverslagen tot overeenkomsten, van beleggingsprognoses tot bestuursverslagen - Onze financieel gespecialiseerde vertalers staan altijd voor u klaar.

LEES VERDER

Juridische vertaling

Juridische vertalingen van dagvaardingen tot algemene voorwaarden, van vonnissen tot arbeidsovereenkomsten - Wij zijn het vaste vertaalbureau voor notaris- en advocatenkantoren.

LEES VERDER

Chemische vertaling

Chemische vertalingen van Material Safety Data Sheets tot testrapporten, van registraties tot bijsluiters - Onze chemische vertalers zijn gespecialiseerd en thuis in de chemische terminologie.

LEES VERDER

Medisch/farmaceutische vertaling

Van SmPC's tot medische dossiers, van PIL's tot verpakkingen - Onze gespecialiseerde medisch/farmaceutische vertalers kennen de richtlijnen en terminologie.

LEES VERDER

Topkwaliteit voor een scherpe prijs

U neemt uw vakgebied serieus, net als wij. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid en hebben als vertaalbureau in de afgelopen 25 jaar een grote internationale klantenkring opgebouwd van bedrijven die op zoek zijn naar vertalingen door native speakers van de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Geen gestunt en geen kleine lettertjes bij ons, gewoon altijd degelijk en betrouwbaar vertaalwerk.

  • ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau
  • Academisch geschoolde gespecialiseerde vertalers
  • Vertaling altijd door een native speaker
  • Double-check door revisor inbegrepen
  • Beëdigde vertalingen inclusief apostille
  • Law 8

SYNONIEM VOOR KWALITEIT

Vertaalbureau Alinea Lingua is een internationaal werkend vertaalbureau dat in de loop der jaren een vast aanspreekpunt geworden is voor zowel binnen- als buitenlandse bedrijven. Wij leveren professionele bedrijfsvertalingen in en uit vrijwel alle talen en in de meest uiteenlopende vakgebieden. De vertaling voldoet dankzij onze werkwijze aan de hoogste kwaliteitseisen en kan, afhankelijk van de omvang, snel geleverd worden. Wij kunnen ook grote projecten hanteren en vaste vertalers beschikbaar houden voor regelmatig terugkerende opdrachten. Uiteraard heeft er altijd een double-check plaatsgevonden voordat het product geleverd wordt.

IS0-gecertificeerd vertaalbureau    25 jaar ervaring vertaalbureau

DIN-EN-geregistreerd vertaalbureau

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Start hier

Leave a Reply