Wijtypen

Wijtypen is DE transcriptieservice-provider in Nederland voor alle zaken gerelateerd aan transcriptiewerkzaamheden.

Audiobestanden converteren naar digitale tekst is een zware maar noodgedwongen opgave waar veel ondernemingen mee te maken krijgen. De klus kost veel tijd en moeite, vooral in geval van gebrek aan ervaring en kennis binnen de nieuwe digitale omgeving.

Hier komen wij aan bod. Bij Wijtypen bieden wij deze transcriptie service, het transcriberen van audiobestanden, aan. Het zo klankgetrouw mogelijk weergeven van een tekst en taaluiting binnen de advocatuur, journalistiek en wetenschappelijk kwalitatief onderzoek is ons vakgebied. Ons team bestaat uit gedreven transcribenten die ervaren zijn met transcripten op diverse gebieden zoals, de advocatuur, journalistiek en de ICT. Door onze overheadkosten zo laag mogelijk te houden, kunnen wij onze klanten een laagste prijsgarantie aanbieden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en service.

Wijtypen biedt 2 unieke garanties aan:

  • Laagste prijsgarantie:
    Wijtypen hanteert de laagste prijzen. Ergens anders goedkoper? Laat het ons weten en wij verlagen onze prijzen!  Zo bent u bij Wijtypen gegarandeerd van transcripten tegen de laagste prijs!
  • Gegarandeerd topkwaliteit:
    Kwaliteit staat bij ons garant. Wij werken met ervaren typisten en voeren zelf controles uit om te zorgen dat de transcripten altijd van topkwaliteit zijn. Daarnaast biedt Wijtypen u de optimale garantie aan. Bent u niet tevreden over de kwaliteit van de tekst? Dan reviseren wij de tekst kosteloos binnen 24 uur totdat u tevreden bent.